Stimuleringsregeling Leren In het MKB (SLIM subsidie)

Weer aan te vragen per 1 maart 2024

De SLIM subsidie is bestemd voor initiatieven gericht op het stimuleren van leren en ontwikkelen in het midden- en kleinbedrijf. De subsidieregeling staat open voor drie groepen aanvragers:

  • individuele MKB ondernemingen,
  • samenwerkingsverbanden in het mkb en daarnaast
  • de grootbedrijven uit de sectoren landbouw, horeca en recreatie.
  •  

Benut vanaf 1 september 2023 opnieuw de kracht van de SLIM-subsidie: dé kans om leren en ontwikkelen binnen het MKB te stimuleren. En nu, met Sound of Life als je partner, wordt het nog waardevoller. Onze expertise sluit naadloos aan op de behoeften van individuele MKB-ondernemingen, zoals die van jouw. Samen zorgen we ervoor dat jouw ambities werkelijkheid worden, en dit met optimaal gebruik van de subsidiemogelijkheden. De toekomst wacht niet, maar met Sound of Life en de SLIM-subsidie, ben je er klaar voor.

Middels deze regeling kunnen MKB bedrijven tot € 20.000,– subsidie krijgen om te investeren in hun medewerkers. Interne en externe kosten gericht op
het up-to-date houden van de kennis en vaardigheden van medewerkers kunnen onder deze regeling vallen.
 
Meer weten?
Neem dan nu contact met ons op door een mail te sturen aan welcome@soundoflife.nl of plan een afspraak in. De eerstvolgende inschrijvingsmogelijkheid wordt
is opengesteld van 1 t/m 30 maart 2023. Je moet wel een duidelijk onderbouwd plan indienen, dus start op tijd. Wij kunnen je hierbij helpen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.